magyar zászló ikon a nyelv váltásáhozangol zászló ikon a nyelv váltásához

blokk címe

blokk tartalma

Bemutatkozás

Ma már számos masszázs-irányzat létezik, hiszen a leheletfinom érintésektől kezdve az erős és intenzív, akár „csontokat ropogtató” stílusokig többféle műfaj kialakult. Természetesen mindnek van létjogosultsága, hiszen mi emberek sokfélék vagyunk, személyiségünkből, testalkatunkból, aktuális állapotunkból eredően az igényeink is különbözőek. És ez rendjén is van így. Azonban épp emiatt fontos tisztázni, hogy egy adott masszőr által végzett irányzat főként milyen célt szolgál, annak érdekében, hogy a számunkra ideális, leginkább megfelelő szolgáltatást vegyük igénybe.

Ahogy a „Nyugtató Érintés” elnevezés is sejteti, az általam összeállított masszázs fő célja az elme lecsendesítése, relaxált, pihentető, regeneráló, sőt akár meditatív állapot elérése és mély átélése a masszázs során alkalmazott finom technikák által. Az a cél, hogy a masszázs alanya megtapasztalja ezt az élményt, majd a masszázst követően is megmaradjon ebben a mentálisan ellazult állapotban ameddig csak lehetséges.

 

A Nyugtató Érintés relaxációs masszázs alapvető tulajdonságai:

 • ritmusa, tempója viszonylag lassú, folyamatos áramlás, mellyel segít létrehozni a relaxált állapotot
 • a simító érintésekkel kombinálva az izmok masszírozása kíméletesen, de jól érezhető formában történik
 • teljesen fájdalommentes
 • a környezet nagyon fontos szerepet játszik: a masszázs nagyon kényelmes masszázságyon történik, gyertyafény megvilágítással, halk zenével a háttérben
 • az élmény átélése érdekében lehetőleg nincs, vagy nagyon kevés a beszélgetés a masszázs során
 • hosszabb ideig tart, mint a legtöbb más jellegű masszázs

Kinek ajánlott?

A Nyugtató Érintés Neked ajánlott, ha:

 • feszült, stresszes állapotodon kívánsz segíteni
 • nem idegen számodra a relaxáció, de legalábbis nyitott vagy rá
 • szereted, ha az izmaid nem túl erős, kímélő érintésben részesülnek
 • szereted, ha egy masszázs pihentető, fájdalom-mentes, és izomlázat nem okoz
 • igényled, hogy a masszázs során nyugodt, zavartalan környezet vegyen körül
 • az átlagos időtartamú (40-50 perces) masszázsokat rövidnek találod
 • szereted, ha a masszőr osztatlanul rád figyel a masszázs teljes ideje alatt
 • és -bár nem terápiás kezelés- segíthet az önmagunk elfogadásában, így ha önértékelési problémáid vannak, akkor is jótékony hatású

Kinek nem ajánlott?

A Nyugtató Érintés valószínűleg nem a Te műfajod, ha:

 • számodra csak a kifejezetten erős és intenzív masszázs a megfelelő
 • csak az izomgörcsök kioldása, csak az izmaid gyors regenerálása a célod (ekkor érdemes inkább kipróbálnod a sport-, vagy erőteljes svédmasszázst)
 • csak konkrét egészségügyi problémád miatt keresel masszőrt (ekkor gyógymasszőr kezelését ajánlom)

Személyes bemutatkozás

Egy relaxációs masszázs sohasem személytelen, úgy gondolom nagyon sokat számít az összhang kialakulása a masszőr és a vendég között. Tapasztalataim szerint ez az összhang alkalomról alkalomra erősödve a masszázs hatékonyságát is fokozni tudja. 
A fentiek szellemében kérlek engedd meg, hogy rövid személyes bemutatkozással folytassam. Így több információ alapján tudsz dönteni arról, hogy kipróbálod-e az általam kínált masszázs különlegességeket.

Kántás Zoltán vagyok. Több, mint tíz éve érdeklődöm a különböző masszázs stílusok iránt. Folyamatos gyakorlás és munka eredményeként, szakszerű ismereteket elsajátítva ma már képzetten végzem ezt a számomra kedves tevékenységet.

Véleményem szerint jó, ha egy masszőr nagyban érvényesíti személyiségét az érintései által. Így az általa végzett masszázs mindig egyedi és különleges lesz. Ezért is igyekszem a saját utamat járni, kreatívan és bátran meríteni a különböző masszázsirányzatokból olyan technikákat melyek segítenek az embereknek ellazulni, befelé figyelni, akár meditatív állapotot is átélni. Viszont hiteles csak úgy lehetek, ha mindezek az állapotok számomra sem ismeretlen dolgok. Ezért külön öröm, hogy emiatt (is) fontos a saját személyiségem fejlesztése. Ebben nagy segítség számomra a jóga gyakorlása, a jógaszemlélet és az ehhez kapcsolódó relaxációs, illetve meditációs gyakorlatok, melyekkel 2011-ben találkoztam először és azóta is jelen vannak az életemben.

Hatalmas köszönettel adózva a lelkes segítőimnek, vendégeimnek, folyamatos munka eredményeképpen, a visszajelzések és tapasztalatok felhasználásával sikerült kialakítanom a saját stílusomat, melyből végül így született meg a Nyugtató Érintés masszázs stúdió és a különböző relaxációs stílusú masszázsok, melyekről bővebb információt itt találsz.

nyugtató érintés masszázs stúdió - 2018

powered by Á.G.I.-CMS 1.20
admin